Kompiskortet - till föreningar och aktörer som vill ansluta sig

LÄS MER

Välkommen att ansluta till Kompiskortet!

Kompiskortet är framtaget för personer med vissa funktionsnedsättningar i åldern 13 år och uppåt. Med det går man två personer till priset av en på olika kultur-, fritids- och idrottsaktiviteter. Genom att kunna ta med sig en kompis kostnadsfritt kan fler få det stöd och den trygghet de behöver för att kunna testa nya aktiviteter och möta nya människor.

Som föreningsliv, organisation och aktör inom kultur- och fritidsområdet kan ni göra en viktig insats genom att ansluta er till Kompiskortet. Ni får ingen ersättning för att ni ansluter er. Däremot når ni nya målgrupper och personer som även kan marknadsföra er verksamhet vidare till andra. Ni bestämmer vad Kompiskortet ska gälla för i er verksamhet till exempel: entréavgifter, medlemskap, medverkan vid särskilda tillfällen, pass, dagar och tider eller vid särskilda arrangemang. Er medverkan är frivillig och ni kan när som helst avsluta er medverkan genom att kontakta kultur- och fritidsförvaltningen.

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID
  • En kontaktuppgift till den organisation du representerar som kan publiceras på Kompiskortets hemsida, exempelvis er hemsida, en e-postadress eller ett telefonnummer.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa