Ansökan som drift- och underhållstekniker

LÄS MER

Räddningstjänsten är en viktig del i Sveriges civila försvar. I det omvärldsläge som råder behöver förmågan till civilt försvar stärkas. Som ett led i detta kommer aktiviteten på Medelpads räddningstjänstförbunds övningsanläggning att öka under kommande år. Vi söker därför efter en drift- och underhållstekniker som vill vara med och bidra till att övningsanläggningen MRF Skyddscenter håller högsta klass.

Som drift- och underhållstekniker i vårt team på MRF Skyddscenter kommer du att vara en viktig del i det kommande arbetet. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och bestå av många olika delar då verksamheten är under pågående utveckling och förändring. 

Det här är några av de arbetsuppgifter vi ser kommer vara tongivande:
•    Utföra drift och underhåll av våra olika övningsobjekt.
•    Förbereda inför övningar och utbildningar med såväl interna som externa aktörer.
•    Vara ett stöd till instruktörer under övningar och utbildningar med såväl interna som externa aktörer.
•    Agera som instruktör vid behov.

Du är driven, initiativrik och gillar att arbeta i team. Du är praktiskt lagd och kan ta i när det behövs. Eftersom du ibland kommer behöva hjälpa till i övnings- och utbildningssammanhang är du lugn och pedagogisk. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Förmåga att göra snabba förändringar är något vi förväntar av dig.

Vi ser det som meriterande om du ha erfarenhet av arbete inom räddningstjänst eller tidigare arbetat i en liknande roll. 

Då mycket av arbetet utförs med hjälp av traktor eller andra tunga fordon behöver du körkortsbehörighet C. Yrkesförarbevis för lastmaskin är meriterande.

Heltidsanställning (100 procent), tidsbegränsad 12 månader med goda möjligheter till förlängning.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Karl Groves, platschef MRF Skyddscenter, karl.groves@rtjmedelpad.se, 070 354 67 49

Facklig företrädare:
Kommunal: Niklas Hildebrand Jerzewski, niklas.hildebrand.jerzewski@rtjmedelpad.se

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk alkohol- och drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 3 mars. 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Medelpads räddningstjänstförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan.
 

Fråga om inloggning

Om du loggar in kan vissa uppgifter fyllas i automatiskt med information från till exempel Skatteverket. Du kan också få återkoppling om ärendets status och notifiering om handläggaren behöver mer information.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa