Räddningstjänstens prova-på 4 juni

LÄS MER

En kväll för dig som är nyfiken på yrket som brandman. Räddningstjänsten jobbar för trygghet och säkerhet varje dag. Vi arbetar för att olyckor inte ska inträffa. Om de ändå gör det är vi beredda att rycka ut för att hjälpa. Det är ett viktigt, varierande och spännande jobb. Den 4 juni kör vi prova-på för dig som är nyfiken på vårt yrke.

Kom och träffa oss och testa på vårt yrke.

Kom och prova på

Du träffar brandmän från räddningstjänsten Medelpad och får själv möjlighet att testa på fyskraven som ställs vid anställning av brandmän och olika moment som till exempel att bära larmställ, rökdyka och klippa i fordon. Alla moment är frivilliga.

Du får också information om utbildningen SMO (skydd mot olyckor) som är ett krav för att få jobba som brandman inom räddningstjänsten Medelpad. Här kan du se vilka kompetenskrav som gäller för att ansöka till SMO.

Är du 18 år eller äldre är du välkommen att anmäla dig.

Dag: tisdag 4 juni, 2024
Tid: klockan 17.00-21.00
Plats: Övningsområdet Skyddscenter Fillan, Ekenäsvägen 29, Sundsbruk
Klädsel: oömma kläder utifrån väder
Sista anmälningsdag: 28 maj, 2024

Vi bjuder på fika.

Det kostar inget att vara med, men vi kan endast ta emot 24 personer. Är det fler som anmäler sig blir de placerade i kö i väntan på återbud. Därför är anmälan bindande och du måste meddela om du inte kan komma, så att någon annan kan få chansen.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa